Het aanbod is ook geldig voor goedkope tickets die normaal gezien niet terugbetaald worden.

Malaysia Airlines belooft voorts om gedurende een bepaalde periode af te zien van eventuele omboekvergoedingen voor passagiers die van bestemming willen veranderen.

Dubbel drama

De aankondiging komt er twee dagen na de crash van vlucht MH17 in het oosten van Oekraïne. Het toestel werd vermoedelijk neergehaald.

Het is de tweede tragedie op vier maanden tijd voor de luchtvaartmaatschappij, nadat op 8 maart in volle vlucht een toestel van Malaysia Airlines met 239 mensen aan boord verdween.

Intussen worden zaterdag in Kiev een zestigtal Maleisische experts verwacht, die zullen proberen om de site van de crash in het oosten van Oekraïne te bereiken. Bij de experts zijn ook twee onderzoekers die gespecialiseerd zijn in luchtvaartrampen. (Belga/KVDA)

Het aanbod is ook geldig voor goedkope tickets die normaal gezien niet terugbetaald worden.Malaysia Airlines belooft voorts om gedurende een bepaalde periode af te zien van eventuele omboekvergoedingen voor passagiers die van bestemming willen veranderen. De aankondiging komt er twee dagen na de crash van vlucht MH17 in het oosten van Oekraïne. Het toestel werd vermoedelijk neergehaald. Het is de tweede tragedie op vier maanden tijd voor de luchtvaartmaatschappij, nadat op 8 maart in volle vlucht een toestel van Malaysia Airlines met 239 mensen aan boord verdween. Intussen worden zaterdag in Kiev een zestigtal Maleisische experts verwacht, die zullen proberen om de site van de crash in het oosten van Oekraïne te bereiken. Bij de experts zijn ook twee onderzoekers die gespecialiseerd zijn in luchtvaartrampen. (Belga/KVDA)