Dat schrijft Le Soir donderdag.

De Duitsers beschikken over een calloptie op de resterende 55 procent in Brussels Airlines, uit te oefenen vanaf 2011 tot 2014, telkens in april.

"Lufthansa heeft ons niet geïnformeerd over hun intenties voor de komende weken", aldus Etienne Davignon, voorzitter van de SN Airholding, die de 55 procent aandelen bezit die niet in handen zijn van Lufthansa.

Volgens de krant zou Lufthansa niet de intentie hebben om zijn optie dit jaar uit te oefenen. De Duitsers zouden hun middelen aan andere prioriteiten willen besteden.

Dat schrijft Le Soir donderdag. De Duitsers beschikken over een calloptie op de resterende 55 procent in Brussels Airlines, uit te oefenen vanaf 2011 tot 2014, telkens in april. "Lufthansa heeft ons niet geïnformeerd over hun intenties voor de komende weken", aldus Etienne Davignon, voorzitter van de SN Airholding, die de 55 procent aandelen bezit die niet in handen zijn van Lufthansa. Volgens de krant zou Lufthansa niet de intentie hebben om zijn optie dit jaar uit te oefenen. De Duitsers zouden hun middelen aan andere prioriteiten willen besteden.