Arbeiders hebben het logo van Dexia Bank België verwijderd van de hoofdzetel in Brussel. Op 1 maart maakt de bank haar nieuwe naam bekend.

Normaal gezien zullen de oude logo's vernietigd worden, zegt woordvoerster Moniek Delvou. De bank zal wel één exemplaar overhouden om in de archieven te bewaren voor het nageslacht.

Nieuwe naam en logo

Morgen, dinsdag 28 februari, neemt de raad van bestuur een beslissing over de nieuwe naam en het nieuwe logo van Dexia Bank België. Dat is de voormalige Belgische bankpoot van de beursgenoteerde groep Dexia, die bij de ontmanteling van de groep werd overgenomen door de Belgische staat. De bank ging daarop op zoek naar een nieuwe - minder beladen - naam.

Op 1 maart worden de nieuwe naam en het bijbehorende logo aan het publiek voorgesteld. Daarna zou ze snel de gevels van het hoofdkantoor en de bankfilialen moeten sieren. (Belga)

Arbeiders hebben het logo van Dexia Bank België verwijderd van de hoofdzetel in Brussel. Op 1 maart maakt de bank haar nieuwe naam bekend. Normaal gezien zullen de oude logo's vernietigd worden, zegt woordvoerster Moniek Delvou. De bank zal wel één exemplaar overhouden om in de archieven te bewaren voor het nageslacht.Nieuwe naam en logo Morgen, dinsdag 28 februari, neemt de raad van bestuur een beslissing over de nieuwe naam en het nieuwe logo van Dexia Bank België. Dat is de voormalige Belgische bankpoot van de beursgenoteerde groep Dexia, die bij de ontmanteling van de groep werd overgenomen door de Belgische staat. De bank ging daarop op zoek naar een nieuwe - minder beladen - naam. Op 1 maart worden de nieuwe naam en het bijbehorende logo aan het publiek voorgesteld. Daarna zou ze snel de gevels van het hoofdkantoor en de bankfilialen moeten sieren. (Belga)