Op het LinkedIn-netwerk zijn ruim 85 miljoen mensen met elkaar verbonden. Dat zijn er heel wat minder dan bij die andere socialenetwerksite Facebook. Linkedln richt zich dan ook in de eerste plaats op een professioneel publiek.

LinkedIn maakte aan de Amerikaanse toezichthouder SEC bekend dat de beurswaarde van het bedrijf geraamd wordt op 175 miljoen dollar. Het onlinenetwerk liet daarwij weten dat het erin geslaagd is de omzet tussen 2007 en 2009 te verdrievoudigen. Tijdens de eerste 9 maanden van 2010 slaagde LinkedIn er bovendien in winstgevend te worden.

Internetondernemingen worden steeds populairder bij beleggers. Kortingenwebsite Groupon wist bovendien al een miljardenbod van Google af te slaan.

Op het LinkedIn-netwerk zijn ruim 85 miljoen mensen met elkaar verbonden. Dat zijn er heel wat minder dan bij die andere socialenetwerksite Facebook. Linkedln richt zich dan ook in de eerste plaats op een professioneel publiek. LinkedIn maakte aan de Amerikaanse toezichthouder SEC bekend dat de beurswaarde van het bedrijf geraamd wordt op 175 miljoen dollar. Het onlinenetwerk liet daarwij weten dat het erin geslaagd is de omzet tussen 2007 en 2009 te verdrievoudigen. Tijdens de eerste 9 maanden van 2010 slaagde LinkedIn er bovendien in winstgevend te worden.Internetondernemingen worden steeds populairder bij beleggers. Kortingenwebsite Groupon wist bovendien al een miljardenbod van Google af te slaan.