De Duitse supermarktketen Lidl wil de komende vijf jaar in België een half miljard euro investeren. Die investering levert 2.000 extra banen op, meldt Lidl donderdag.

In de Brusselse regio investeert Lidl meteen al 45 miljoen euro, wat volgend jaar al 110 extra jobs oplevert.

De investering in het Brusselse omvat vier nieuwe supermarkten in Anderlecht, Molenbeek, Machelen en Evere, die in 2017 de deuren moeten openen.

Daarnaast worden de supermarkten in Vilvoorde en Sint-Agatha-Berchem grondig gerenoveerd Lidl telt bijna 300 filialen in België en Luxemburg, en stelt er ruim 6.300 mensen tewerk. (Belga/BO)

De Duitse supermarktketen Lidl wil de komende vijf jaar in België een half miljard euro investeren. Die investering levert 2.000 extra banen op, meldt Lidl donderdag.In de Brusselse regio investeert Lidl meteen al 45 miljoen euro, wat volgend jaar al 110 extra jobs oplevert. De investering in het Brusselse omvat vier nieuwe supermarkten in Anderlecht, Molenbeek, Machelen en Evere, die in 2017 de deuren moeten openen. Daarnaast worden de supermarkten in Vilvoorde en Sint-Agatha-Berchem grondig gerenoveerd Lidl telt bijna 300 filialen in België en Luxemburg, en stelt er ruim 6.300 mensen tewerk. (Belga/BO)