Vanaf april 2013 verdwijnen de namen en logo's van Landbouwkrediet en Centea uit het straatbeeld. De fusiebank, die in 2011 werd opgericht na de overname van Centea door Landbouwkrediet, krijgt de naam Crelan. Dat heeft Landbouwkrediet maandag bekendgemaakt bij de publicatie van zijn halfjaarcijfers.

De ruim 900 agentschappen van de fusiebank moeten tegen eind volgend jaar de nieuwe naam dragen. Het hele integratieproces van Centea in Landbouwkrediet - inclusief de naamsverandering - stemt overeen met een budget van 70 miljoen euro. (Belga/BO)

Vanaf april 2013 verdwijnen de namen en logo's van Landbouwkrediet en Centea uit het straatbeeld. De fusiebank, die in 2011 werd opgericht na de overname van Centea door Landbouwkrediet, krijgt de naam Crelan. Dat heeft Landbouwkrediet maandag bekendgemaakt bij de publicatie van zijn halfjaarcijfers. De ruim 900 agentschappen van de fusiebank moeten tegen eind volgend jaar de nieuwe naam dragen. Het hele integratieproces van Centea in Landbouwkrediet - inclusief de naamsverandering - stemt overeen met een budget van 70 miljoen euro. (Belga/BO)