De Duitse autoreus Volkswagen zal mogelijk bepaalde wagens terugkopen die door het emissieschandaal getroffen werden, liet CEO Müller optekenen in een interview met de Amerikaanse televisiezender CNBC.

"In sommige gevallen is het heel eenvoudig om de auto's te herstellen, maar in andere gevallen is het een dure aangelegenheid. In dat geval moeten we ons afvragen of het niet beter is om een deel van de auto's terug te brengen naar Volkswagen", aldus CEO Müller. "In theorie is dat mogelijk," voegde hij eraan toe.

CNBC
© CNBC

De Volkswagen-CEO had zich zondag al verontschuldigd bij het Amerikaanse volk voor het schandaal met de sjoemelsoftware. De Duitse autobouwer gaat bovendien 900 miljoen dollar investeren in de Verenigde Staten. (BO)

De Duitse autoreus Volkswagen zal mogelijk bepaalde wagens terugkopen die door het emissieschandaal getroffen werden, liet CEO Müller optekenen in een interview met de Amerikaanse televisiezender CNBC. "In sommige gevallen is het heel eenvoudig om de auto's te herstellen, maar in andere gevallen is het een dure aangelegenheid. In dat geval moeten we ons afvragen of het niet beter is om een deel van de auto's terug te brengen naar Volkswagen", aldus CEO Müller. "In theorie is dat mogelijk," voegde hij eraan toe.De Volkswagen-CEO had zich zondag al verontschuldigd bij het Amerikaanse volk voor het schandaal met de sjoemelsoftware. De Duitse autobouwer gaat bovendien 900 miljoen dollar investeren in de Verenigde Staten. (BO)