Kinepolis wil obligaties met een looptijd van 7 jaar en een vaste jaarlijkse brutorente van 4,75 procent uitgeven. De belegger moet wel rekening houden met 21 procent roerende voorheffing die de Belgische staat van het brutorendement afroomt.

De groep rekent erop minimaal 50 miljoen en maximaal 75 miljoen euro op te halen, luidt het maandahmorgen in een persbericht.

"Deze eerste obligatie-uitgifte voor particulieren is een nieuwe mijlpaal voor Kinepolis. Hierdoor kunnen wij een nieuwe beleggersgroep bereiken en het grote publiek de gelegenheid bieden om te participeren in onze bioscoopbusiness", zegt Kinepolis-CEO Eddy Duquenne.

De opbrengst van de obligatie-uitgifte zal worden gebruikt om de schulden te herfinacieren. Beleggers kunnen vanaf woensdag 22 februari op het aanbod intekenen. ING België, KBC en BNP Paribas begeleiden de obligatieronde. (Belga/BO)

Kinepolis wil obligaties met een looptijd van 7 jaar en een vaste jaarlijkse brutorente van 4,75 procent uitgeven. De belegger moet wel rekening houden met 21 procent roerende voorheffing die de Belgische staat van het brutorendement afroomt.De groep rekent erop minimaal 50 miljoen en maximaal 75 miljoen euro op te halen, luidt het maandahmorgen in een persbericht."Deze eerste obligatie-uitgifte voor particulieren is een nieuwe mijlpaal voor Kinepolis. Hierdoor kunnen wij een nieuwe beleggersgroep bereiken en het grote publiek de gelegenheid bieden om te participeren in onze bioscoopbusiness", zegt Kinepolis-CEO Eddy Duquenne. De opbrengst van de obligatie-uitgifte zal worden gebruikt om de schulden te herfinacieren. Beleggers kunnen vanaf woensdag 22 februari op het aanbod intekenen. ING België, KBC en BNP Paribas begeleiden de obligatieronde. (Belga/BO)