De overnemer is PNC, een van de grootste instellingen uit de VS die gediversifieerde financiële diensten aanbiedt. Bij KBC Business Capital werken 21 mensen, vanuit Haywards Heath en Londen en vier kantoren verspreid over het Verenigd Koninkrijk.

PNC levert werkkapitaalfinanciering aan Britse bedrijven. Een dergelijke financiering is gekoppeld aan de activa van de onderneming, die fungeren als onderpand voor de lening.

Volgens KBC past de verkoop in de heroriëntering van de divisie
merchantbanking van KBC. De groep moet zich van Europa terugplooien op zijn kernmarkten. Wellicht wordt de verkoop in het vierde kwartaal afgerond, na goedkeuring van de toezichthouder. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.

De overnemer is PNC, een van de grootste instellingen uit de VS die gediversifieerde financiële diensten aanbiedt. Bij KBC Business Capital werken 21 mensen, vanuit Haywards Heath en Londen en vier kantoren verspreid over het Verenigd Koninkrijk.PNC levert werkkapitaalfinanciering aan Britse bedrijven. Een dergelijke financiering is gekoppeld aan de activa van de onderneming, die fungeren als onderpand voor de lening. Volgens KBC past de verkoop in de heroriëntering van de divisie merchantbanking van KBC. De groep moet zich van Europa terugplooien op zijn kernmarkten. Wellicht wordt de verkoop in het vierde kwartaal afgerond, na goedkeuring van de toezichthouder. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.