Het zoeken naar een nieuwe CEO is niet aan de orde, herhaalt KBC als reactie op berichten in de pers.

De krant De Tijd schrijft dat er "bewegingen aan de gang zijn rond de functie van de directievoorzitter van KBC" en dat econoom Geert Noels gepolst is voor de topjob. Momenteel wordt die functie ingevuld door Jan Vanhevel.

"KBC heeft niet de gewoonte om te reageren op dit soort gekke geruchten", reageert KBC-woordvoerster Viviane Huybrecht. "KBC verwijst nogmaals naar de interviews die Thomas Leysen, voorzitter van de raad van bestuur, naar aanleiding van de derdekwartaalresultaten gegeven heeft in De Tijd, Het Laatste Nieuws en L'Echo." Leysen stelde daarin formeel dat "het zoeken naar een CEO niet aan de orde is". (Belga/KVDA)

Het zoeken naar een nieuwe CEO is niet aan de orde, herhaalt KBC als reactie op berichten in de pers. De krant De Tijd schrijft dat er "bewegingen aan de gang zijn rond de functie van de directievoorzitter van KBC" en dat econoom Geert Noels gepolst is voor de topjob. Momenteel wordt die functie ingevuld door Jan Vanhevel. "KBC heeft niet de gewoonte om te reageren op dit soort gekke geruchten", reageert KBC-woordvoerster Viviane Huybrecht. "KBC verwijst nogmaals naar de interviews die Thomas Leysen, voorzitter van de raad van bestuur, naar aanleiding van de derdekwartaalresultaten gegeven heeft in De Tijd, Het Laatste Nieuws en L'Echo." Leysen stelde daarin formeel dat "het zoeken naar een CEO niet aan de orde is". (Belga/KVDA)