Dat vernam De Tijd.

Begin mei liet de nieuwe topman Frank Coenen weten dat Tessenderlo aan een transformatie begon. Historische producten als pvc, minerale chemie of farmaceutische grondstoffen zouden worden afgebouwd. De groei zou vooral moeten komen van gelatine en andere specialiteiten.

Tessenderlo lijkt met de verkoop van de kaliumsulfaattak werk te maken van die transformatie. De groep bevestigt dat ze gesprekken voert, aldus De Tijd. "We bekijken het dossier met twee partijen. De knoop is nog niet doorgehakt. Dat zal over enkele weken of maanden gebeuren", stelt woordvoerster Greet Dusar.

Dat vernam De Tijd. Begin mei liet de nieuwe topman Frank Coenen weten dat Tessenderlo aan een transformatie begon. Historische producten als pvc, minerale chemie of farmaceutische grondstoffen zouden worden afgebouwd. De groei zou vooral moeten komen van gelatine en andere specialiteiten. Tessenderlo lijkt met de verkoop van de kaliumsulfaattak werk te maken van die transformatie. De groep bevestigt dat ze gesprekken voert, aldus De Tijd. "We bekijken het dossier met twee partijen. De knoop is nog niet doorgehakt. Dat zal over enkele weken of maanden gebeuren", stelt woordvoerster Greet Dusar.