Omgerekend komt de kwartaalwinst uit op 1,01 dollar per aandeel, terwijl de analisten de winst per aandeel geraamd hadden op 88 dollarcent.

De kwartaalomzet van JPMorgan valt met 23,82 miljard dollar in vergelijking met het derde kwartaal 2009 lager uit dan de analistenverwachtingen. Die analisten hielden rekening met een omzet van 24,28 miljard dollar.

Topman Jamie Dimon verklaarde in een toelichting bij de kwartaalresultaten erin geslaagd te zijn de provisies voor rommelkredieten verder af te bouwen.

JPMorgan is de eerste Amerikaanse grootbank die kwartaalresultaten bekendmaakt. Bank of America, de grootste, en Citigroup, de derde grootste, volgen.

Omgerekend komt de kwartaalwinst uit op 1,01 dollar per aandeel, terwijl de analisten de winst per aandeel geraamd hadden op 88 dollarcent.De kwartaalomzet van JPMorgan valt met 23,82 miljard dollar in vergelijking met het derde kwartaal 2009 lager uit dan de analistenverwachtingen. Die analisten hielden rekening met een omzet van 24,28 miljard dollar.Topman Jamie Dimon verklaarde in een toelichting bij de kwartaalresultaten erin geslaagd te zijn de provisies voor rommelkredieten verder af te bouwen.JPMorgan is de eerste Amerikaanse grootbank die kwartaalresultaten bekendmaakt. Bank of America, de grootste, en Citigroup, de derde grootste, volgen.