Het bod op de diergeneeskundige activiteiten komt van Elanco, een afdeling van Eli Lilly. De financiële voorwaarden van het bod werden niet bekendgemaakt. De deal moet ook nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteit.

"Onze activiteiten op het vlak van diergeneeskunde zijn relevant, maar maken geen deel meer uit van onze huidige strategische kernactiviteiten", verklaarde Tom Heyman, gedelegeerd bestuurder van Janssen Pharmaceutica, in een toelichting.

Volgens Stefan Gijssels, vicepresident public affairs bij Janssen, zijn in ons land 34 medewerkers betrokken bij de mogelijke overname van Janssen Animal Health. De medewerkers zouden naar verluidt de overstap kunnen maken naar Elanco. Van de 34 medewerkers werken er 28 in Beerse en 6 als vertegenwoordiger. Volgens Gijssels zou Elanco in de omgeving van Beerse bovendien op zoek zijn naar een geschikte locatie.

Maandag vonden er infosessies voor het personeel plaats. Ook het overleg met de vakbonden wordt opgestart. "Met cao 32bis is er een wettelijke regeling om mensen mee over te nemen", verduidelijkte Gijssels.

Het bod op de diergeneeskundige activiteiten komt van Elanco, een afdeling van Eli Lilly. De financiële voorwaarden van het bod werden niet bekendgemaakt. De deal moet ook nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteit."Onze activiteiten op het vlak van diergeneeskunde zijn relevant, maar maken geen deel meer uit van onze huidige strategische kernactiviteiten", verklaarde Tom Heyman, gedelegeerd bestuurder van Janssen Pharmaceutica, in een toelichting. Volgens Stefan Gijssels, vicepresident public affairs bij Janssen, zijn in ons land 34 medewerkers betrokken bij de mogelijke overname van Janssen Animal Health. De medewerkers zouden naar verluidt de overstap kunnen maken naar Elanco. Van de 34 medewerkers werken er 28 in Beerse en 6 als vertegenwoordiger. Volgens Gijssels zou Elanco in de omgeving van Beerse bovendien op zoek zijn naar een geschikte locatie. Maandag vonden er infosessies voor het personeel plaats. Ook het overleg met de vakbonden wordt opgestart. "Met cao 32bis is er een wettelijke regeling om mensen mee over te nemen", verduidelijkte Gijssels.