House of Talents is nu al de moedermaatschappij boven twee bedrijven : Sales Talents en Care Talents, waarmee talent gezocht en aangeboden wordt aan bedrijven die op zoek zijn naar respectievelijk verkopers of verpleegkundigen.

Sales Talents, Care Talents en nu ook Financial Talents bieden systematisch jobs aan daar waar er vacatures zijn die moeilijk of niet ingevuld geraken. Ook Financial Talents beantwoordt helemaal aan dat concept.

Sinds begin2010 is er een opvallende stijging van het aantal financiële vacatures (+ 22 procent), maar deze positieve evolutie vertaalt zich niet in een voldoende aantal beschikbare financiële medewerkers. Vooral de vraag naar boekhoudkundige medewerkers, stelt veel bedrijven voor grote problemen. Financial Talents maakt zich - net als de zusterbedrijven Sales Talents en Care Talents in hun domein - sterk dat het deze discrepantie tussen vraag en aanbod en tussen sollicitant en de bedrijfswereld wél kan opvullen. Daarbij wordt beroep gedaan op een oordeelkundig uitgewerkt netwerk en een eigen databank.

House of Talents en de drie ondernemingen zijn een initiatief van Steve Rousseau (38). De drie dochterbedrijven doen elk in hun nichemarkt aan diepgaande screening van kandidaten, met de bedoeling ze aan te bieden op tijdelijke of vaste basis. Financial Talents heeft zijn standplaats in Brussel, met een bijhuis in Kortrijk.
Het pas opgerichte bedrijf wil actief zijn in heel Vlaanderen en zal geleid worden door Charlotte D'halewin.

KC

House of Talents is nu al de moedermaatschappij boven twee bedrijven : Sales Talents en Care Talents, waarmee talent gezocht en aangeboden wordt aan bedrijven die op zoek zijn naar respectievelijk verkopers of verpleegkundigen. Sales Talents, Care Talents en nu ook Financial Talents bieden systematisch jobs aan daar waar er vacatures zijn die moeilijk of niet ingevuld geraken. Ook Financial Talents beantwoordt helemaal aan dat concept. Sinds begin2010 is er een opvallende stijging van het aantal financiële vacatures (+ 22 procent), maar deze positieve evolutie vertaalt zich niet in een voldoende aantal beschikbare financiële medewerkers. Vooral de vraag naar boekhoudkundige medewerkers, stelt veel bedrijven voor grote problemen. Financial Talents maakt zich - net als de zusterbedrijven Sales Talents en Care Talents in hun domein - sterk dat het deze discrepantie tussen vraag en aanbod en tussen sollicitant en de bedrijfswereld wél kan opvullen. Daarbij wordt beroep gedaan op een oordeelkundig uitgewerkt netwerk en een eigen databank. House of Talents en de drie ondernemingen zijn een initiatief van Steve Rousseau (38). De drie dochterbedrijven doen elk in hun nichemarkt aan diepgaande screening van kandidaten, met de bedoeling ze aan te bieden op tijdelijke of vaste basis. Financial Talents heeft zijn standplaats in Brussel, met een bijhuis in Kortrijk. Het pas opgerichte bedrijf wil actief zijn in heel Vlaanderen en zal geleid worden door Charlotte D'halewin. KC