Maandagavond wordt dit besproken op de raad van bestuur, vernam Trends in kringen van het Havenbedrijf.

"We willen niet alleen de industrie vlotter bereikbaar maken, maar op die manier ook bijdragen tot duurzaam intermodulair transport", aldus een medewerker van het Havenbedrijf.

De gebrekkige eindverbinding met de petrochemie en andere ondernemingen in de haven is al langer een doorn in het oog van de industrie. Binnen de haven neemt het Havenbedrijf dus zijn verantwoordelijkheid op. Het Havenbedrijf zoekt een privépartner om de nieuwe verbinding, die een lus in de haven zou maken, mee te helpen organiseren.

Enkele maanden geleden was er nog sprake van een participatie van het Havenbedrijf in NMBS Logistics. Dat idee is van tafel. (HB)

Maandagavond wordt dit besproken op de raad van bestuur, vernam Trends in kringen van het Havenbedrijf. "We willen niet alleen de industrie vlotter bereikbaar maken, maar op die manier ook bijdragen tot duurzaam intermodulair transport", aldus een medewerker van het Havenbedrijf. De gebrekkige eindverbinding met de petrochemie en andere ondernemingen in de haven is al langer een doorn in het oog van de industrie. Binnen de haven neemt het Havenbedrijf dus zijn verantwoordelijkheid op. Het Havenbedrijf zoekt een privépartner om de nieuwe verbinding, die een lus in de haven zou maken, mee te helpen organiseren. Enkele maanden geleden was er nog sprake van een participatie van het Havenbedrijf in NMBS Logistics. Dat idee is van tafel. (HB)