Hansen Transmissions verwijst naar "de volatiliteit en de uitdagingen die de kortetermijn windmarkt beïnvloeden".

Het bedrijf publiceert op 28 oktober zijn resultaten voor het eerste halfjaar. Woensdag beklemtoonde Hanssen dat het tweede kwartaal beter was dan het eerste, "maar de operationele omgeving blijft uitdagend voor de volgende twee kwartalen". Aanvankelijk ging men uit van een stijging van de volumes naar het jaareinde toe, maar recent werden een aantal bestellingen naar beneden herzien.

Hansen Transmissions zet zijn kostenbesparende maatregelen voort om de impact op de winstgevendheid "te minimaliseren", luidt het. Vorige week kondigde het bedrijf aan 125 banen te schrappen in Edegem.

Hansen Transmissions heeft ook zijn bankconvenanten heronderhandeld.

Hansen Transmissions verwijst naar "de volatiliteit en de uitdagingen die de kortetermijn windmarkt beïnvloeden". Het bedrijf publiceert op 28 oktober zijn resultaten voor het eerste halfjaar. Woensdag beklemtoonde Hanssen dat het tweede kwartaal beter was dan het eerste, "maar de operationele omgeving blijft uitdagend voor de volgende twee kwartalen". Aanvankelijk ging men uit van een stijging van de volumes naar het jaareinde toe, maar recent werden een aantal bestellingen naar beneden herzien. Hansen Transmissions zet zijn kostenbesparende maatregelen voort om de impact op de winstgevendheid "te minimaliseren", luidt het. Vorige week kondigde het bedrijf aan 125 banen te schrappen in Edegem. Hansen Transmissions heeft ook zijn bankconvenanten heronderhandeld.