De multinational maakte donderdag op een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot sluiting bekend. Hierdoor dreigen 50 arbeiders en bedienden hun baan te verliezen, zegt Geert Haverbeke van de socialistische bediendebond BBTK.

Enkele maanden geleden werd een wereldwijde sanering bekendgemaakt, maar toen werd gezegd dat de vestiging in Drogenbos buiten schot bleef. "Dit hadden we niet verwacht', aldus Haverbeke.

De in de wet-Renault voorziene informatie- en consultatieprocedure over de intentie tot sluiting zal worden opgestart. Bij het bedrijf was niet meteen iemand bereikbaar voor commentaar. (Belga/BO)

De multinational maakte donderdag op een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot sluiting bekend. Hierdoor dreigen 50 arbeiders en bedienden hun baan te verliezen, zegt Geert Haverbeke van de socialistische bediendebond BBTK.Enkele maanden geleden werd een wereldwijde sanering bekendgemaakt, maar toen werd gezegd dat de vestiging in Drogenbos buiten schot bleef. "Dit hadden we niet verwacht', aldus Haverbeke. De in de wet-Renault voorziene informatie- en consultatieprocedure over de intentie tot sluiting zal worden opgestart. Bij het bedrijf was niet meteen iemand bereikbaar voor commentaar. (Belga/BO)