De logistieke groep H. Essers heeft de Leeuw van de Export gewonnen bij de Middelgrote en Grote Bedrijven. De jury verkoos het dossier van het Limburgse familiebedrijf boven dat van de twee andere finalisten, autotransmissiebouwer Punch Powertrain uit Sint-Truiden en luchthavenbebakeningsspecialist ADB uit Zaventem.

In de categorie Kleine Bedrijven haalde de Aalsterse anesthesiespecialist Medec het pleit. Het bedrijf kreeg de voorkeur op bierbrouwer L. Huyghe uit Melle en de Puurse speculoosproducent Vermeiren Princeps. (LH)

De logistieke groep H. Essers heeft de Leeuw van de Export gewonnen bij de Middelgrote en Grote Bedrijven. De jury verkoos het dossier van het Limburgse familiebedrijf boven dat van de twee andere finalisten, autotransmissiebouwer Punch Powertrain uit Sint-Truiden en luchthavenbebakeningsspecialist ADB uit Zaventem. In de categorie Kleine Bedrijven haalde de Aalsterse anesthesiespecialist Medec het pleit. Het bedrijf kreeg de voorkeur op bierbrouwer L. Huyghe uit Melle en de Puurse speculoosproducent Vermeiren Princeps. (LH)