De bedrijven gaan in de eerste helft van 2020 samen. United Technologies wil eerst nog twee andere bedrijven verkopen. 'De combinatie van deze bedrijven gaat de toekomst van de luchtvaart en defensie vormgeven', zei Greg Hayes, directeur van United Technologies.

De United Tech-tak levert vooral aan commerciële vliegtuigbouwers en maakt elektronische producten en communicatie-apparatuur. Raytheon is een overheidsleverancier voor de militaire luchtvaart en maakt verder de Tomahawk-kruisraket en Patriot-raketsystemen.

De bedrijven gaan in de eerste helft van 2020 samen. United Technologies wil eerst nog twee andere bedrijven verkopen. 'De combinatie van deze bedrijven gaat de toekomst van de luchtvaart en defensie vormgeven', zei Greg Hayes, directeur van United Technologies. De United Tech-tak levert vooral aan commerciële vliegtuigbouwers en maakt elektronische producten en communicatie-apparatuur. Raytheon is een overheidsleverancier voor de militaire luchtvaart en maakt verder de Tomahawk-kruisraket en Patriot-raketsystemen.