Ontex, de grootste producent van luiers onder huismerk, is in handen van de Britse investeerder Candover. Candover kocht Ontex in 2003 voor 1,1 miljard euro, maar zag zich verplicht honderden miljoenen in het bedrijf te pompen om het van de ondergang te redden.

Ook werd een beursgang overwogen, maar uiteindelijk besliste Candover over te gaan tot een verkoop. Met de overname door de private equitytak van Goldman Sachs en de private equitygroep TPG (Texas Pacific Group) wordt de grootste Belgische 'buy out' ooit bezegeld.

Ontex, de grootste producent van luiers onder huismerk, is in handen van de Britse investeerder Candover. Candover kocht Ontex in 2003 voor 1,1 miljard euro, maar zag zich verplicht honderden miljoenen in het bedrijf te pompen om het van de ondergang te redden.Ook werd een beursgang overwogen, maar uiteindelijk besliste Candover over te gaan tot een verkoop. Met de overname door de private equitytak van Goldman Sachs en de private equitygroep TPG (Texas Pacific Group) wordt de grootste Belgische 'buy out' ooit bezegeld.