Bekende merken van Diageo zijn onder meer Johnnie Walker, Smirnoff, J&B en Guinness.

Diageo brengt wodka op de markt onder de merknaam Godiva. Het is een wodka met chocoladesmaak, die werd ontwikkeld door de pralinemaker. De smaken zijn onder meer chocolade-noten en chocolade-aardbei - de aardbeipraline is de meest verkochte voor Godiva.

Het is een tweede samenwerking tussen Godiva en Diageo. Vroeger werd al likeur op de markt gebracht, met als smaken witte chocolade, karamel, en mokka. De wodka wordt enkel in de Verenigde Staten verkocht. De likeur is elders beschikbaar, zoals Canada en Japan, en in duty free shops op luchthavens.
Diageo zegt "meer dan tevreden" te zijn over de samenwerking met Godiva, maar geeft geen specifieke omzetcijfers voor het product. (WR)

Bekende merken van Diageo zijn onder meer Johnnie Walker, Smirnoff, J&B en Guinness. Diageo brengt wodka op de markt onder de merknaam Godiva. Het is een wodka met chocoladesmaak, die werd ontwikkeld door de pralinemaker. De smaken zijn onder meer chocolade-noten en chocolade-aardbei - de aardbeipraline is de meest verkochte voor Godiva. Het is een tweede samenwerking tussen Godiva en Diageo. Vroeger werd al likeur op de markt gebracht, met als smaken witte chocolade, karamel, en mokka. De wodka wordt enkel in de Verenigde Staten verkocht. De likeur is elders beschikbaar, zoals Canada en Japan, en in duty free shops op luchthavens. Diageo zegt "meer dan tevreden" te zijn over de samenwerking met Godiva, maar geeft geen specifieke omzetcijfers voor het product. (WR)