Hoewel een concreet samenwerkingsakkoord op dit moment niet aan de orde is, zouden er al gesprekken op het niveau van de groepsleiding hebben plaatsgevonden. Afgelopen zomer werden al gesprekken gevoerd over een samenwerking op het gebied van motoren.

Bij BWM luidt het vrijdag dat er steeds "met een aantal bedrijven over een veelvoud van thema's wordt gepraat", maar namen worden daarbij in regel niet genoemd.

BMW en GM werken al samen met Daimler mee aan de hybride-techniek. Voorts is er ook een samenwerking voor automatische aandrijvingen.

Eind september ondertekende BMW met het Zweedse Saab een contract voor de levering van BMW-benzinemotoren voor de komende modellen van Saab.

Hoewel een concreet samenwerkingsakkoord op dit moment niet aan de orde is, zouden er al gesprekken op het niveau van de groepsleiding hebben plaatsgevonden. Afgelopen zomer werden al gesprekken gevoerd over een samenwerking op het gebied van motoren. Bij BWM luidt het vrijdag dat er steeds "met een aantal bedrijven over een veelvoud van thema's wordt gepraat", maar namen worden daarbij in regel niet genoemd. BMW en GM werken al samen met Daimler mee aan de hybride-techniek. Voorts is er ook een samenwerking voor automatische aandrijvingen. Eind september ondertekende BMW met het Zweedse Saab een contract voor de levering van BMW-benzinemotoren voor de komende modellen van Saab.