Met de investering van Gimv wil de energieopslagspecialist naar eigen zeggen 'zijn sterke groei in de dynamische batterijmarkt verderzetten, zijn team uitbouwen en de productiecapaciteit uitbreiden'.

Smart Battery Solutions werd opgericht in 2010. Het is gevestigd nabij Frankfurt en stelt ongeveer 50 mensen tewerk. Behalve batterijen voor voertuigen worden er ook batterijen gemaakt voor stationaire toepassingen, zoals in apparaten voor continue stroomvoorziening. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Met de investering van Gimv wil de energieopslagspecialist naar eigen zeggen 'zijn sterke groei in de dynamische batterijmarkt verderzetten, zijn team uitbouwen en de productiecapaciteit uitbreiden'. Smart Battery Solutions werd opgericht in 2010. Het is gevestigd nabij Frankfurt en stelt ongeveer 50 mensen tewerk. Behalve batterijen voor voertuigen worden er ook batterijen gemaakt voor stationaire toepassingen, zoals in apparaten voor continue stroomvoorziening. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.