Het WEF had eind augustus al bekendgemaakt dat het event van volgend jaar werd verplaatst naar begin volgende zomer. Volgens de Zwitserse krant Südostschweiz zou het hotelbedrijf Hotel Gastro Davos door het WEF op de hoogte zijn gesteld dat het forum ook niet volgende zomer zou plaatsvinden. Dat bericht wordt bevestigd door de voorzitter van Hotel Gastro Davos Tamara Henderson.

Ook het gemeentebestuur van Davos gaat ervan uit dat er geen editie van het WEF plaatsvindt in 2021.

De organisatoren van het forum zouden de details van de volgende editie bekendmaken zodra de gezondheid en veiligheid van de deelnemers kan worden gegarandeerd.

Het WEF had eind augustus al bekendgemaakt dat het event van volgend jaar werd verplaatst naar begin volgende zomer. Volgens de Zwitserse krant Südostschweiz zou het hotelbedrijf Hotel Gastro Davos door het WEF op de hoogte zijn gesteld dat het forum ook niet volgende zomer zou plaatsvinden. Dat bericht wordt bevestigd door de voorzitter van Hotel Gastro Davos Tamara Henderson. Ook het gemeentebestuur van Davos gaat ervan uit dat er geen editie van het WEF plaatsvindt in 2021. De organisatoren van het forum zouden de details van de volgende editie bekendmaken zodra de gezondheid en veiligheid van de deelnemers kan worden gegarandeerd.