Geely heeft maandag een som van 1,3 miljard dollar cash betaald aan Ford. Ford en Geely kwamen in maart de verkoop overeen voor een totaal bedrag van 1,8 miljard dollar.

Stefan Jacoby, die zijn functie als hoofd van de Amerikaanse activiteiten van Volkswagen in juni neerlegde, volgt Stephen Odell op als CEO van Volvo Cars, zo maakte Volvo Cars maandag bekend op zijn website.

Volvo Cars zal onder de nieuwe eigenaar zijn hoofdkwartier en productiesites in Zweden en Gent behouden, zo staat te lezen op de website van Volvo Cars.

Geely heeft maandag een som van 1,3 miljard dollar cash betaald aan Ford. Ford en Geely kwamen in maart de verkoop overeen voor een totaal bedrag van 1,8 miljard dollar. Stefan Jacoby, die zijn functie als hoofd van de Amerikaanse activiteiten van Volkswagen in juni neerlegde, volgt Stephen Odell op als CEO van Volvo Cars, zo maakte Volvo Cars maandag bekend op zijn website. Volvo Cars zal onder de nieuwe eigenaar zijn hoofdkwartier en productiesites in Zweden en Gent behouden, zo staat te lezen op de website van Volvo Cars.