Gabriel Fehervari is niet langer CEO bij zijn bedrijf Alfacam. Hij wordt ondervoorzitter van de raad van bestuur en laat de taak van CEO over aan Sven Marinus.
"Op die manier kan Fehervari meer tijd vrijmaken om zich toe te leggen op een aantal grote strategische dossiers", luidt het in een persbericht.

Fehervari en Marinus spreken over "een optimalisering" van de taakverdeling bij het mediabedrijf. Marinus werd in november aangetrokken als co-CEO van Alfacam, naast de stichter en hoofdaandeelhouder. Die laatste vertoeft vaak in het buitenland en dat werd als een leemte ervaren voor het bedrijf.

Nu gaat Fehervari nog een stapje verder: hij wordt ondervoorzitter van de raad van bestuur. Marinus zal samen met het directiecomité instaan voor het dagelijks bestuur.

Alfacam is gespecialiseerd in het uitzenden van grote evenementen zoals belangrijke concerten, de Olympische Spelen of de eedaflegging van Medvedev in Rusland. (Belga)

Gabriel Fehervari is niet langer CEO bij zijn bedrijf Alfacam. Hij wordt ondervoorzitter van de raad van bestuur en laat de taak van CEO over aan Sven Marinus. "Op die manier kan Fehervari meer tijd vrijmaken om zich toe te leggen op een aantal grote strategische dossiers", luidt het in een persbericht. Fehervari en Marinus spreken over "een optimalisering" van de taakverdeling bij het mediabedrijf. Marinus werd in november aangetrokken als co-CEO van Alfacam, naast de stichter en hoofdaandeelhouder. Die laatste vertoeft vaak in het buitenland en dat werd als een leemte ervaren voor het bedrijf. Nu gaat Fehervari nog een stapje verder: hij wordt ondervoorzitter van de raad van bestuur. Marinus zal samen met het directiecomité instaan voor het dagelijks bestuur. Alfacam is gespecialiseerd in het uitzenden van grote evenementen zoals belangrijke concerten, de Olympische Spelen of de eedaflegging van Medvedev in Rusland. (Belga)