Volgens de ACV-secretaris hebben de grote klanten van de failliet verklaarde waardetransporteur (dat zijn banken en winkelketens) al een overeenkomst ondertekend. De overname van het klantenbestand zou mogelijk 150 tot 200 vacatures meebrengen.

Bij de vakbonden blijft het onduidelijk of Brinks's internationaal de verbrekingsvergoedingen gaat betalen na het faillissement van de Belgische afdeling.

Op woensdag 2 februari verklaarde de Brusselse rechtbank van koophandel Brink's Belgium officieel failliet. Het Zweedse bedrijf Loomis leek op weg om de waardetransporteur te zullen inlijven, maar haakte eind januari uiteindelijk af. Brink's Belgium kwam in oktober 2010 in de problemen doordat het moederbedrijf geen geld meer wilde pompen in de waardetransporteur in ons land.

Volgens de ACV-secretaris hebben de grote klanten van de failliet verklaarde waardetransporteur (dat zijn banken en winkelketens) al een overeenkomst ondertekend. De overname van het klantenbestand zou mogelijk 150 tot 200 vacatures meebrengen. Bij de vakbonden blijft het onduidelijk of Brinks's internationaal de verbrekingsvergoedingen gaat betalen na het faillissement van de Belgische afdeling. Op woensdag 2 februari verklaarde de Brusselse rechtbank van koophandel Brink's Belgium officieel failliet. Het Zweedse bedrijf Loomis leek op weg om de waardetransporteur te zullen inlijven, maar haakte eind januari uiteindelijk af. Brink's Belgium kwam in oktober 2010 in de problemen doordat het moederbedrijf geen geld meer wilde pompen in de waardetransporteur in ons land.