De curatoren hebben een oplossing voor de failliete entertainmentgroep Free Record Shop in Nederland en België. Het volledige personeel in België behoudt zijn baan.
In Nederland moet wel personeel verdwijnen. 'Een aanzienlijk aantal' winkels blijft bestaan, in België normaal gezien zelfs allemaal. 'Daar gaan we toch vanuit', aldus de curatoren. Dat geldt zowel voor Free Record Shop als voor Game Mania, dat ook tot de groep behoort.

Wie de winkels overneemt, wordt maandag pas bekendgemaakt. De details worden de komende dagen nog uitgewerkt.

Free Record Shop werd eind mei officieel failliet verklaard. De winkelketen kwam in de problemen door de crisis en de opkomst van de onlineverkoop van muziek en films. (Belga/KVDA)

De curatoren hebben een oplossing voor de failliete entertainmentgroep Free Record Shop in Nederland en België. Het volledige personeel in België behoudt zijn baan. In Nederland moet wel personeel verdwijnen. 'Een aanzienlijk aantal' winkels blijft bestaan, in België normaal gezien zelfs allemaal. 'Daar gaan we toch vanuit', aldus de curatoren. Dat geldt zowel voor Free Record Shop als voor Game Mania, dat ook tot de groep behoort. Wie de winkels overneemt, wordt maandag pas bekendgemaakt. De details worden de komende dagen nog uitgewerkt. Free Record Shop werd eind mei officieel failliet verklaard. De winkelketen kwam in de problemen door de crisis en de opkomst van de onlineverkoop van muziek en films. (Belga/KVDA)