FNG Group is de fusiegroep boven het beursgenoteerde modehuis Fred & Ginger en Devo. Door de fusie traden de aandeelhouders van Devo NV toe tot het kapitaal van Fred & Ginger NV dat omgedoopt werd tot FNG Group. De bekendste merken CKS, Fred & Ginger en Van Hassels. De eerste twee specialiseren in kinderkleding, de laatste verkoopt ook vrouwenmode. De groep beoogt in 2010 een omzet van 40 miljoen euro.

Fred & Ginger heeft 25 zogenaamde conceptstores waar kinderkleding wordt verkocht, Van Hassels heeft er zes waar ook vrouwenmode wordt aangeboden. Devo is een Belgisch modehuis met twee eigen collecties - CKS en CNB - die worden verkocht in meer dan duizend multimerkenboetieks in acht Europese landen. Devo realiseert al enkele jaren een omzet van meer dan 25 miljoen euro, waarvan circa een vijfde via zijn veertien conceptstores in België.

L.D.

FNG Group is de fusiegroep boven het beursgenoteerde modehuis Fred & Ginger en Devo. Door de fusie traden de aandeelhouders van Devo NV toe tot het kapitaal van Fred & Ginger NV dat omgedoopt werd tot FNG Group. De bekendste merken CKS, Fred & Ginger en Van Hassels. De eerste twee specialiseren in kinderkleding, de laatste verkoopt ook vrouwenmode. De groep beoogt in 2010 een omzet van 40 miljoen euro. Fred & Ginger heeft 25 zogenaamde conceptstores waar kinderkleding wordt verkocht, Van Hassels heeft er zes waar ook vrouwenmode wordt aangeboden. Devo is een Belgisch modehuis met twee eigen collecties - CKS en CNB - die worden verkocht in meer dan duizend multimerkenboetieks in acht Europese landen. Devo realiseert al enkele jaren een omzet van meer dan 25 miljoen euro, waarvan circa een vijfde via zijn veertien conceptstores in België. L.D.