Ardian tekende een overeenkomst met Vendis en met Inula-stichter Dominique Baudoux en CEO Sergio Calandri. Calandri zal volgens het akkoord eveneens extra investeren in het bedrijf.

Financiële details zijn niet bekendgemaakt, maar De Tijd en L'Echo maken gewag van een prijskaartje van ruim een half miljard euro.

Inula ontstond uit de fusie van Pranarôm (Ghislengien) en Herbalgem (Vielsalm). Pranarôm brengt natuurlijke oliën op de markt, bijvoorbeeld voor aromatherapie. Herbalgem is gespecialiseerd in voedingssupplementen op basis van knoppen en plantenextracten.

Ardian tekende een overeenkomst met Vendis en met Inula-stichter Dominique Baudoux en CEO Sergio Calandri. Calandri zal volgens het akkoord eveneens extra investeren in het bedrijf. Financiële details zijn niet bekendgemaakt, maar De Tijd en L'Echo maken gewag van een prijskaartje van ruim een half miljard euro. Inula ontstond uit de fusie van Pranarôm (Ghislengien) en Herbalgem (Vielsalm). Pranarôm brengt natuurlijke oliën op de markt, bijvoorbeeld voor aromatherapie. Herbalgem is gespecialiseerd in voedingssupplementen op basis van knoppen en plantenextracten.