De aandeelhouders in Utrecht keurden de naamsverandering donderdag goed, net zoals die in Brussel woensdag gedaan hadden.

Alle agendapunten van de algemene vergadering in Utrecht werden donderdag goedgekeurd. De aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigden 16,79 procent van het kapitaal.

De volledige 'rebranding' van Fortis in Ageas zou tegen mei 2011 zijn voltooid, luidt het. Volgens CEO Bart De Smet "sluiten wij het Fortis-hoofdstuk af en geven wij een prachtige toekomst aan 180 jaar geschiedenis". De Smet ziet Ageas wereldwijd uitgroeien tot een gevestigde naam in verzekeringen.

De aandeelhouders in Utrecht keurden de naamsverandering donderdag goed, net zoals die in Brussel woensdag gedaan hadden. Alle agendapunten van de algemene vergadering in Utrecht werden donderdag goedgekeurd. De aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigden 16,79 procent van het kapitaal. De volledige 'rebranding' van Fortis in Ageas zou tegen mei 2011 zijn voltooid, luidt het. Volgens CEO Bart De Smet "sluiten wij het Fortis-hoofdstuk af en geven wij een prachtige toekomst aan 180 jaar geschiedenis". De Smet ziet Ageas wereldwijd uitgroeien tot een gevestigde naam in verzekeringen.