Aangezien het toekomstcontract bij Ford Genk is getekend tot 2020 en hiermee drie nieuwe modellen in de Limburgse fabriek zullen geproduceerd worden (Mondeo, S-Max en Galaxy), is de autobouwer gestart met de rekrutering van nieuwe mensen die de introductie moeten voorbereiden.

Om te beginnen wil Ford Genk acht ingenieurs aanwerven, die van een tijdelijk contract als productiesupervisor kunnen doorgroeien naar een vaste betrekking.

In de loop van 2012-2013 en naarmate de productiestart van de drie nieuwe modellen nadert, wordt de organisatie verder uitgebreid. "Normaal gezien gaat het dan om enkele honderden mensen", aldus woordvoerder Jo Declercq.

(belga)

Aangezien het toekomstcontract bij Ford Genk is getekend tot 2020 en hiermee drie nieuwe modellen in de Limburgse fabriek zullen geproduceerd worden (Mondeo, S-Max en Galaxy), is de autobouwer gestart met de rekrutering van nieuwe mensen die de introductie moeten voorbereiden. Om te beginnen wil Ford Genk acht ingenieurs aanwerven, die van een tijdelijk contract als productiesupervisor kunnen doorgroeien naar een vaste betrekking. In de loop van 2012-2013 en naarmate de productiestart van de drie nieuwe modellen nadert, wordt de organisatie verder uitgebreid. "Normaal gezien gaat het dan om enkele honderden mensen", aldus woordvoerder Jo Declercq. (belga)