De onderhandelaars bij Ford hebben eindelijk een akkoord bereikt. Het gaat over een finaal voorstel voor een sociaal plan, meldt de sociaal bemiddelaar.

Veel uitleg werd evenwel nog niet gegeven. 'De arbeiders zullen uitgenodigd worden in de Ford-fabriek in Genk op vrijdag 8 maart voor informatiesessies en om hun individuele voorwaarden voor het sociaal plan te ontvangen samen met een stembrief', aldus de sociaal bemiddelaar in een korte mededeling.

Ook over de voorwaarden die voor de toeleveranciers zijn bedongen wordt pas vrijdag gecommuniceerd. (Belga/KVDA)

De onderhandelaars bij Ford hebben eindelijk een akkoord bereikt. Het gaat over een finaal voorstel voor een sociaal plan, meldt de sociaal bemiddelaar. Veel uitleg werd evenwel nog niet gegeven. 'De arbeiders zullen uitgenodigd worden in de Ford-fabriek in Genk op vrijdag 8 maart voor informatiesessies en om hun individuele voorwaarden voor het sociaal plan te ontvangen samen met een stembrief', aldus de sociaal bemiddelaar in een korte mededeling. Ook over de voorwaarden die voor de toeleveranciers zijn bedongen wordt pas vrijdag gecommuniceerd. (Belga/KVDA)