Bij Fnac werken in België 456 mensen. Met de herstructurering wil de keten 'het hoofd bieden aan de moeilijke economische context waarmee de distributiesector geconfronteerd wordt', luidt het in een persbericht. Er is sprake van een versterking van de 'omnichannel strategie'.

Van sluitingen is volgens de directie geen sprake, maar CNE-vakbondsvrouw Anne-Marie Dierckx zegt dat Fnac wel van plan is om zijn winkels in Brussel (City 2) en Brugge kleiner te maken.

Tijdens de volgende weken zal de directie met de vakbonden informatie- en consultatievergaderingen houden over eventuele alternatieven voor de maatregelen en over manieren om de gevolgen voor het personeel te beperken.

Bij Fnac werken in België 456 mensen. Met de herstructurering wil de keten 'het hoofd bieden aan de moeilijke economische context waarmee de distributiesector geconfronteerd wordt', luidt het in een persbericht. Er is sprake van een versterking van de 'omnichannel strategie'. Van sluitingen is volgens de directie geen sprake, maar CNE-vakbondsvrouw Anne-Marie Dierckx zegt dat Fnac wel van plan is om zijn winkels in Brussel (City 2) en Brugge kleiner te maken. Tijdens de volgende weken zal de directie met de vakbonden informatie- en consultatievergaderingen houden over eventuele alternatieven voor de maatregelen en over manieren om de gevolgen voor het personeel te beperken.