Het onderzoek bevindt zich volgens een ingewijde bij de FBI nog in het beginstadium, zo melden internationale media, maar voert wel de druk op de top van de bank verder op.

Topman Jamie Dimon, die door de aandeelhouders gesteund wordt, heeft al strafmaatregelen aangekondigd tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor het miljardenverlies. Bij de aandeelhoudersvergadering van gisteren, zei Dimon dat JPMorgan mogelijk uitbetaalde bonussen zal terugvorderen.

JPMorgan Chase is de grootste en meest rendabele bank van de VS. De bank moest vorige week evenwel een handelsverlies van 2 miljard dollar bekennen. Vóór de FBI hadden de Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) alsook de centrale bank Federal Reserve reeds een onderzoek geopend. (Belga/KVDA)

Het onderzoek bevindt zich volgens een ingewijde bij de FBI nog in het beginstadium, zo melden internationale media, maar voert wel de druk op de top van de bank verder op. Topman Jamie Dimon, die door de aandeelhouders gesteund wordt, heeft al strafmaatregelen aangekondigd tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor het miljardenverlies. Bij de aandeelhoudersvergadering van gisteren, zei Dimon dat JPMorgan mogelijk uitbetaalde bonussen zal terugvorderen. JPMorgan Chase is de grootste en meest rendabele bank van de VS. De bank moest vorige week evenwel een handelsverlies van 2 miljard dollar bekennen. Vóór de FBI hadden de Amerikaanse beurswaakhond Securities and Exchange Commission (SEC) alsook de centrale bank Federal Reserve reeds een onderzoek geopend. (Belga/KVDA)