Fastned heeft in totaal circa 1,9 miljoen nieuwe certificaten van aandelen in de markt gezet. Beleggers moesten 80 euro daarvoor neertellen.

Topman Michiel Langezaal is verheugd over de volgens hem succesvolle kapitaalverhoging, omdat Fastned de eigen uitbreidingsplannen daarmee aanzienlijk kan versnellen. 'Het stelt ons in staat om meer en grotere snellaadstations te bouwen in verschillende landen', geeft hij aan.

Fastned heeft al 133 snellaadstations in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en Zwitserland. Onlangs won het bedrijf ook een aanbesteding om snellaadstations langs Franse snelwegen te gaan exploiteren.

Het bedrijf heeft in Oostende en Roeselare snellaadstations, zo blijkt uit de locatiepagina van Fastned.

Fastned heeft in totaal circa 1,9 miljoen nieuwe certificaten van aandelen in de markt gezet. Beleggers moesten 80 euro daarvoor neertellen. Topman Michiel Langezaal is verheugd over de volgens hem succesvolle kapitaalverhoging, omdat Fastned de eigen uitbreidingsplannen daarmee aanzienlijk kan versnellen. 'Het stelt ons in staat om meer en grotere snellaadstations te bouwen in verschillende landen', geeft hij aan. Fastned heeft al 133 snellaadstations in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en Zwitserland. Onlangs won het bedrijf ook een aanbesteding om snellaadstations langs Franse snelwegen te gaan exploiteren.Het bedrijf heeft in Oostende en Roeselare snellaadstations, zo blijkt uit de locatiepagina van Fastned.