De familie krijgt in ruil voor de investering twee van de zeven zitjes in de raad van bestuur van Louboutin in handen.

Christian Louboutin lanceerde zijn bedrijf in 1991 in Parijs. Ondertussen heeft Louboutin 150 winkels in 30 landen, en het wil onder meer uitbreiden naar China.

Exor is een van de grootste gediversifieerde holdings in Europa en wordt gecontroleerd door de familie Agnelli. Haar portefeuille bestaat vooral uit ondernemingen waarin Exor tot de belangrijkste aandeelhouders behoort, zoals PartnerRe, Ferrari, Stellantis, CNH Industrial, GEDI Gruppo Editoriale, Juventus FC, Shang Xia en The Economist Group.

De familie krijgt in ruil voor de investering twee van de zeven zitjes in de raad van bestuur van Louboutin in handen. Christian Louboutin lanceerde zijn bedrijf in 1991 in Parijs. Ondertussen heeft Louboutin 150 winkels in 30 landen, en het wil onder meer uitbreiden naar China. Exor is een van de grootste gediversifieerde holdings in Europa en wordt gecontroleerd door de familie Agnelli. Haar portefeuille bestaat vooral uit ondernemingen waarin Exor tot de belangrijkste aandeelhouders behoort, zoals PartnerRe, Ferrari, Stellantis, CNH Industrial, GEDI Gruppo Editoriale, Juventus FC, Shang Xia en The Economist Group.