Lathouwers wordt ook voorgedragen als nieuwe bestuurder bij het beursgenoteerde bedrijf. FNG Group realiseert met een 180-tal medewerkers een omzet van 40 miljoen euro.

De groep ontwikkelt en verdeelt merkkleding zoals CKS, Fred & Ginger, Van Hassels via vijftig eigen winkels op toplocaties in België, en via een netwerk van meer dan 1000 boetieks en multimerkenwinkels in binnen- en buitenland. De groep werd zeven jaar geleden opgericht door drie jonge burgerlijk ingenieurs, en kende een sterke groei. Na de transactie blijven de oprichters de referentieaandeelhouders met een belang van 70 procent.

"De transactie is conform onze statuten", zegt Dieter Penninckx, gedelegeerd bestuurder van FNG. "Door een private plaatsing in het verleden hadden we die 17 procent op onze balans staan, en er was interesse uit verschillende hoeken voor de overname van dat belang. Door deze transactie beschikt FNG over extra troeven om zijn sterke groei te onderbouwen. De ervaring en operationele kennis van Emiel Lathouwers kan een belangrijke meerwaarde betekenen in het groeiproces van FNG. De extra nieuwe middelen worden aangewend om de sterke groei van het bedrijf te financieren", zegt Penninckx.

L.D.

Lathouwers wordt ook voorgedragen als nieuwe bestuurder bij het beursgenoteerde bedrijf. FNG Group realiseert met een 180-tal medewerkers een omzet van 40 miljoen euro. De groep ontwikkelt en verdeelt merkkleding zoals CKS, Fred & Ginger, Van Hassels via vijftig eigen winkels op toplocaties in België, en via een netwerk van meer dan 1000 boetieks en multimerkenwinkels in binnen- en buitenland. De groep werd zeven jaar geleden opgericht door drie jonge burgerlijk ingenieurs, en kende een sterke groei. Na de transactie blijven de oprichters de referentieaandeelhouders met een belang van 70 procent. "De transactie is conform onze statuten", zegt Dieter Penninckx, gedelegeerd bestuurder van FNG. "Door een private plaatsing in het verleden hadden we die 17 procent op onze balans staan, en er was interesse uit verschillende hoeken voor de overname van dat belang. Door deze transactie beschikt FNG over extra troeven om zijn sterke groei te onderbouwen. De ervaring en operationele kennis van Emiel Lathouwers kan een belangrijke meerwaarde betekenen in het groeiproces van FNG. De extra nieuwe middelen worden aangewend om de sterke groei van het bedrijf te financieren", zegt Penninckx.L.D.