Onder meer dankzij de ondertekening van de belangrijkste contracten sinds de oprichting van het bedrijf, steeg de omzet voor het vierde jaar op rij, laat Econocom weten.

Drie van de vier afdeling verloren nochtans omzet. Het gaat om Managed Services, Products & Solutions en Telecom Services. De algemene omzetstijging is volledig toe te schrijven aan de afdeling IT Financial Services.

"Dankzij de activiteiten tijdens het vierde kwartaal kan de groep het boekjaar 2010 inzetten met beter gevulde orderboeken en betere bedrijfsperspectieven dan een jaar geleden", stelt Econocom. Het bedrijf voorspelt voor 2010 een nieuwe groei.

Onder meer dankzij de ondertekening van de belangrijkste contracten sinds de oprichting van het bedrijf, steeg de omzet voor het vierde jaar op rij, laat Econocom weten. Drie van de vier afdeling verloren nochtans omzet. Het gaat om Managed Services, Products & Solutions en Telecom Services. De algemene omzetstijging is volledig toe te schrijven aan de afdeling IT Financial Services. "Dankzij de activiteiten tijdens het vierde kwartaal kan de groep het boekjaar 2010 inzetten met beter gevulde orderboeken en betere bedrijfsperspectieven dan een jaar geleden", stelt Econocom. Het bedrijf voorspelt voor 2010 een nieuwe groei.