Het is niet duidelijk in welk stadium de overnamegesprekken zich bevinden. Dat meldt De Tijd. Bosteels is bekend van speciaalbieren als Kwak, Deus en Tripel Karmeliet.

Duvel Moortgat, het meest bekend van het speciaalbier Duvel, zou via de overname van concurrent Bosteels zijn aanbod kunnen uitbreiden. De Belgische brouwer heeft eerder al Brasserie d'Achouffe (La Chouffe), De Koninck en Vedett ingelijfd.

Ook Heineken zou met Bosteels zijn assortiment speciaalbieren kunnen uitbreiden met enkele biermerken waarmee het de internationale markt op zou kunnen. Op dit moment is het Belgische abdijbier Affligem een van de sterkst groeiende Heineken-merken. (DT/BO)

Het is niet duidelijk in welk stadium de overnamegesprekken zich bevinden. Dat meldt De Tijd. Bosteels is bekend van speciaalbieren als Kwak, Deus en Tripel Karmeliet.Duvel Moortgat, het meest bekend van het speciaalbier Duvel, zou via de overname van concurrent Bosteels zijn aanbod kunnen uitbreiden. De Belgische brouwer heeft eerder al Brasserie d'Achouffe (La Chouffe), De Koninck en Vedett ingelijfd.Ook Heineken zou met Bosteels zijn assortiment speciaalbieren kunnen uitbreiden met enkele biermerken waarmee het de internationale markt op zou kunnen. Op dit moment is het Belgische abdijbier Affligem een van de sterkst groeiende Heineken-merken. (DT/BO)