Met de verkoop komt er ook een einde aan de beursplannen van Schiesser, die meermaals uitgesteld werden. Het bedrijf vroeg begin 2009 gerechtelijke bescherming tegen schuldeisers.

1875

De Duitse ondergoedproducent werd opgericht in 1875. Vorig jaar bedroeg de omzet 132 miljoen euro. De belangrijkste markten voor Schiesser zijn thuisland Duitsland, België, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië, zo luidt het in een persbericht van de toekomstige eigenaar.

Delta-Galil, gevestigd in Tel Aviv, produceert ook voornamelijk ondergoed. Het boekte vorig jaar een omzet van ruim 500 miljoen euro. (Belga/KVDA)

Met de verkoop komt er ook een einde aan de beursplannen van Schiesser, die meermaals uitgesteld werden. Het bedrijf vroeg begin 2009 gerechtelijke bescherming tegen schuldeisers. 1875 De Duitse ondergoedproducent werd opgericht in 1875. Vorig jaar bedroeg de omzet 132 miljoen euro. De belangrijkste markten voor Schiesser zijn thuisland Duitsland, België, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Italië, zo luidt het in een persbericht van de toekomstige eigenaar. Delta-Galil, gevestigd in Tel Aviv, produceert ook voornamelijk ondergoed. Het boekte vorig jaar een omzet van ruim 500 miljoen euro. (Belga/KVDA)