Het bedrijf had het faillissement aangevraagd nadat dezelfde rechtbank op 24 juni had beslist de gerechtelijke reorganisatie in het kader van een WCO-procedure (Wet betreffende de Continuïteit Ondernemingen) stop te zetten en het faillissement op korte termijn uit te spreken.

Door die uitspraak verviel met onmiddellijke ingang de beschermingsperiode van de onderneming tegen zijn schuldeisers.

Het is nu afwachten wat er na het faillissement met Proost gebeurt. De vakbond ACV acht een doorstart mogelijk met behoud van werk voor enkele "tientallen personen".

AV

Het bedrijf had het faillissement aangevraagd nadat dezelfde rechtbank op 24 juni had beslist de gerechtelijke reorganisatie in het kader van een WCO-procedure (Wet betreffende de Continuïteit Ondernemingen) stop te zetten en het faillissement op korte termijn uit te spreken.Door die uitspraak verviel met onmiddellijke ingang de beschermingsperiode van de onderneming tegen zijn schuldeisers.Het is nu afwachten wat er na het faillissement met Proost gebeurt. De vakbond ACV acht een doorstart mogelijk met behoud van werk voor enkele "tientallen personen".AV