Ook voor een logistiek centrum in Puurs wordt gevreesd, meldt de Frabstalige krant L'Echo woensdag.

Door de verhuis naar Praag - die nog niet officieel is - staan 150 banen van bedienden en kaderleden op de helling. Begin 2015 sloot de Zuid-Koreaanse groep nog zijn fabriek in het Henegouwse Frameries, waardoor 313 banen verdwenen.

Volgens de krant zal de verhuis van de zetel ook gevolgen hebben voor de vestiging in Puurs, waar producten van Bobcat worden verdeeld. Die logistieke activiteiten zouden verhuizen naar Duitsland. Daar zijn vijfig banen bedreigd.

Tot nader order is dinsdag niemand bij Doosan bereikbaar voor een toelichting.. (Belga/BO)

Ook voor een logistiek centrum in Puurs wordt gevreesd, meldt de Frabstalige krant L'Echo woensdag.Door de verhuis naar Praag - die nog niet officieel is - staan 150 banen van bedienden en kaderleden op de helling. Begin 2015 sloot de Zuid-Koreaanse groep nog zijn fabriek in het Henegouwse Frameries, waardoor 313 banen verdwenen. Volgens de krant zal de verhuis van de zetel ook gevolgen hebben voor de vestiging in Puurs, waar producten van Bobcat worden verdeeld. Die logistieke activiteiten zouden verhuizen naar Duitsland. Daar zijn vijfig banen bedreigd.Tot nader order is dinsdag niemand bij Doosan bereikbaar voor een toelichting.. (Belga/BO)