Vorige week deponeerde de onderneming uit Utrecht haar jaarverslag over 2016 bij de Kamer van Koophandel. In dat jaar liep het verlies op tot 2,4 miljoen euro, tegenover 1,6 miljoen euro verlies in 2015.

In een reactie op de kapitaalbehoefte stelde Blendle-oprichter Alexander Klöpping woensdag dat het bedrijf dusdanig groeit, dat het wil blijven investeren.

'In 2017 heeft Blendle alle interne records verbroken. Elk kwartaal van dit jaar steeg de kwartaalomzet ten opzichte van het jaar ervoor.'

Volgens hem zijn gesprekken met een toekomstige investeerder in een afrondende fase.

Vorige week deponeerde de onderneming uit Utrecht haar jaarverslag over 2016 bij de Kamer van Koophandel. In dat jaar liep het verlies op tot 2,4 miljoen euro, tegenover 1,6 miljoen euro verlies in 2015. In een reactie op de kapitaalbehoefte stelde Blendle-oprichter Alexander Klöpping woensdag dat het bedrijf dusdanig groeit, dat het wil blijven investeren. 'In 2017 heeft Blendle alle interne records verbroken. Elk kwartaal van dit jaar steeg de kwartaalomzet ten opzichte van het jaar ervoor.' Volgens hem zijn gesprekken met een toekomstige investeerder in een afrondende fase.