Delta Lloyd gaat zijn Belgische bankactiviteiten dan toch niet verkopen. De bank stond in de etalage, maar volgens het financiële concern zijn exclusieve gesprekken met een mogelijke overnemer op niks uitgedraaid.

"De exclusieve onderhandelingen met een mogelijke koper hebben niet geleid tot een verkoop tegen de door Delta Lloyd gewenste prijs en voorwaarden", bericht de Nederlandse verzekeraar.

Als gevolg blijft Delta Lloyd Bank Belgium gewoon deel uitmaken van de groep, zo luidt het in een mededeling. "Delta Lloyd Bank België is een gezond en winstgevend bedrijf, dat goed in staat is op eigen kracht te functioneren binnen de groep. Wij hebben vertrouwen in de toekomst van de bank en zijn er van overtuigd dat dit besluit continuïteit en duidelijkheid biedt naar klanten en medewerkers", zegt bestuursvoorzitter Niek Hoek in de mededeling. (Belga/NS)

Delta Lloyd gaat zijn Belgische bankactiviteiten dan toch niet verkopen. De bank stond in de etalage, maar volgens het financiële concern zijn exclusieve gesprekken met een mogelijke overnemer op niks uitgedraaid. "De exclusieve onderhandelingen met een mogelijke koper hebben niet geleid tot een verkoop tegen de door Delta Lloyd gewenste prijs en voorwaarden", bericht de Nederlandse verzekeraar. Als gevolg blijft Delta Lloyd Bank Belgium gewoon deel uitmaken van de groep, zo luidt het in een mededeling. "Delta Lloyd Bank België is een gezond en winstgevend bedrijf, dat goed in staat is op eigen kracht te functioneren binnen de groep. Wij hebben vertrouwen in de toekomst van de bank en zijn er van overtuigd dat dit besluit continuïteit en duidelijkheid biedt naar klanten en medewerkers", zegt bestuursvoorzitter Niek Hoek in de mededeling. (Belga/NS)