Het continent geldt als een echte groeimarkt. Via een netwerk met lokale partners probeert Delta Light een belangrijk deel van de koek naar zich toe te halen.

Het bijhuis in Bogota werd geopend tijdens een Belgische handelsmissie onder leiding van prinses Astrid en staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem.

Delta Light werd in 1989 opgericht door Paul Ameloot en is een vooraanstaande en innovatieve speler in architecturale verlichting. De focus ligt op design en technologie. Delta Light heeft zijn hoofdkantoor in Wevelgem, waar 250 mensen werken en waar volop geïnvesteerd (20 miljoen euro) wordt in de uitbreiding van de logistieke capaciteit. De producten vinden hun weg naar 120 landen via een netwerk van een twintigtal buitenlandse filialen.

(K.C.)

Het continent geldt als een echte groeimarkt. Via een netwerk met lokale partners probeert Delta Light een belangrijk deel van de koek naar zich toe te halen. Het bijhuis in Bogota werd geopend tijdens een Belgische handelsmissie onder leiding van prinses Astrid en staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem. Delta Light werd in 1989 opgericht door Paul Ameloot en is een vooraanstaande en innovatieve speler in architecturale verlichting. De focus ligt op design en technologie. Delta Light heeft zijn hoofdkantoor in Wevelgem, waar 250 mensen werken en waar volop geïnvesteerd (20 miljoen euro) wordt in de uitbreiding van de logistieke capaciteit. De producten vinden hun weg naar 120 landen via een netwerk van een twintigtal buitenlandse filialen.(K.C.)