Analisten gepolst door Bloomberg hadden een nettowinst van gemiddeld 125 miljoen euro voorspeld. De omzet in het derde kwartaal bedraagt 5,3 miljard euro, een toename met 8,6 procent. Dat heeft onder meer te maken met de sterkere dollar.

Topman Pierre-Olivier Beckers wijst in een persbericht op de duidelijke verbetering van de Amerikaanse omzet. "De positieve tendens in VS in combinatie met de sterke resultaten in België en Griekenland laten ons toe een gezonde en stabiele bedrijfsmarge te genereren", aldus Beckers. Delhaize bevestigt zijn prognoses voor 2010.

Analisten gepolst door Bloomberg hadden een nettowinst van gemiddeld 125 miljoen euro voorspeld. De omzet in het derde kwartaal bedraagt 5,3 miljard euro, een toename met 8,6 procent. Dat heeft onder meer te maken met de sterkere dollar. Topman Pierre-Olivier Beckers wijst in een persbericht op de duidelijke verbetering van de Amerikaanse omzet. "De positieve tendens in VS in combinatie met de sterke resultaten in België en Griekenland laten ons toe een gezonde en stabiele bedrijfsmarge te genereren", aldus Beckers. Delhaize bevestigt zijn prognoses voor 2010.