Dat was het geval in de twee Franse Esso-raffinaderijen, in Fos-sur-Mer (zuidoosten) en in Gravenchon (noordwesten), aldus de directie. Ook in de raffinaderij in Reichstett (oosten) werd voor het hervatten van het werk gestemd. In de negen andere raffinaderijen - op de twaalf die Frankrijk telt - gaat de staking voort.

Bij de petroleumdepots buiten de raffinaderijen zouden er geen blokkades meer zijn, aldus de voorzitter van de Franse petroleumindustrie. Bij de opslagplaatsen binnen de raffinaderijen zijn er wel nog die worden geblokeerd.

Dat was het geval in de twee Franse Esso-raffinaderijen, in Fos-sur-Mer (zuidoosten) en in Gravenchon (noordwesten), aldus de directie. Ook in de raffinaderij in Reichstett (oosten) werd voor het hervatten van het werk gestemd. In de negen andere raffinaderijen - op de twaalf die Frankrijk telt - gaat de staking voort. Bij de petroleumdepots buiten de raffinaderijen zouden er geen blokkades meer zijn, aldus de voorzitter van de Franse petroleumindustrie. Bij de opslagplaatsen binnen de raffinaderijen zijn er wel nog die worden geblokeerd.