De omzet steeg in het eerste kwartaal tot 109,2 miljoen euro. De groei is vooral te danken aan de verkoop in de Verenigde Staten en Turkije. In Centraal- en Oost-Europa daalde de verkoop door de strenge en lange winter en in West-Europa bleef de omzet stabiel.

Deceuninck zit naar eigen zeggen op schema om de verkoopsdoelstellingen te halen en opnieuw winstgevend te worden. "Wereldwijd zijn de binnenkomende orders sinds midden maart veelbelovend en de omzettrend zet zich door tijdens het tweede kwartaal", zegt ceo Tom Debusschere. "De eerste tekenen van een verbeterde activiteit in de residentiële nieuwbouw en renovatie nemen toe."

De omzet steeg in het eerste kwartaal tot 109,2 miljoen euro. De groei is vooral te danken aan de verkoop in de Verenigde Staten en Turkije. In Centraal- en Oost-Europa daalde de verkoop door de strenge en lange winter en in West-Europa bleef de omzet stabiel. Deceuninck zit naar eigen zeggen op schema om de verkoopsdoelstellingen te halen en opnieuw winstgevend te worden. "Wereldwijd zijn de binnenkomende orders sinds midden maart veelbelovend en de omzettrend zet zich door tijdens het tweede kwartaal", zegt ceo Tom Debusschere. "De eerste tekenen van een verbeterde activiteit in de residentiële nieuwbouw en renovatie nemen toe."