In het kader van de eerste Trends Impact Awards peilde Trends naar de toekomstvisie van bedrijven met een uitgebreide enquête bij zo'n duizend mensen. Doe elke dag onze poll en vergelijk uw situatie met de respondenten. Vandaag: heeft uw bedrijf een duurzaamheidsmanager?

In het kader van de eerste Trends Impact Awards peilde Trends naar de toekomstvisie van bedrijven met een uitgebreide enquête bij zo'n duizend mensen. Doe elke dag onze poll en vergelijk uw situatie met de respondenten. Vandaag: kan uw bedrijf klimaatneutraal worden tegen 2050?

De meeste bedrijven hebben nog geen visie over de toekomst. Ondanks de uitdagingen lijken de maatregelen die ze plannen om duurzamer te worden, vooral laaghangend fruit te zijn. De loonkosten lijken hun meer zorgen te baren. De meeste zijn wel bereid te blijven investeren.

In het kader van de eerste Trends Impact Awards peilde Trends naar het welzijn van de Belgen met een uitgebreide enquête bij zo'n duizend mensen. Doe elke dag onze poll en vergelijk uw situatie met de respondenten. Vandaag: wat kan uw mentaal welzijn op het werk verhogen?

In het kader van de eerste Trends Impact Awards peilde Trends naar het welzijn van de Belgen met een uitgebreide enquête bij zo'n duizend mensen. Doe elke dag onze poll en vergelijk uw situatie met de respondenten. Vandaag: doet u uw werk graag?

In het kader van de eerste Trends Impact Awards peilde Trends naar het welzijn van de Belgen met een uitgebreide enquête bij zo'n duizend mensen. Doe elke dag onze poll en vergelijk uw situatie met de respondenten. Vandaag: leest u uw werkmails na de uren?

De Belg is best tevreden op het werk, blijkt uit een enquête van Trends over welzijn op het werk. Deconnecteren is wel moeilijk en een vijfde van de werknemers had al een burn-out. Mensen de kans geven om bij te leren is met voorsprong de beste hefboom in de strijd om talent.

In het kader van de eerste Trends Impact Awards peilde Trends naar het mobiliteitsgedrag van de Belgen met een uitgebreide enquête bij zo'n duizend mensen. Doe elke dag onze poll en vergelijk uw situatie met de respondenten. Vandaag: hoe moeten we de mobiliteit verbeteren?